خرید لامپ

نمایش 1–30 از 104 نتیجه

خرید لامپ ال ای دی، فیلامنتی، مغناطیسی، رشته ای

برای اینکه بتوانید از نعمت روشنایی بهره مند شوید لازم است تا نسبت به خرید لامپ اقدام کنید. بیشتر افراد به دنبال یک فروشگاه معتبر برای خرید می گردند. سایت کالای برق حصاری یکی از بهترین سایت ها برای خرید لامپ و لوازم برقی است.

خرید لامپ

خرید لامپ کم مصرف

با مراجعه به این سایت شما می توانید برای خرید لامپ اس ام دی، ال ای دی، رشته ای، کم مصرف و…  با بهترین قیمت به راحتی اقدام کنید.

لامپ یعنی روشنایی، یعنی بیست و چهار ساعته شدن فعالیت انسان ها، یعنی شب های روشن! خرید لامپ از میان انواع برندها و مدل های مختلف سایت کالای برق حصاری

از طریق لامپ محدوده نیاز انسان ها فراتر از آفتاب و مهتاب رفته و به هر حال هر اختراعی به خاطر نیاز بیشتر به وجود می آید. نور مصنوعی ساخته شده توسط لامپ برای همه ما آشناست و خودمان را نیازمند این نور می دانیم.

خرید لامپ

انواع لامپ کم مصرف

برای بشر امروزی دیگر خیلی چیزها کافی نیست و این روحیه زیاده خواهی باعث شده در طول تاریخ، تولید لامپ بلاهای زیادی بر سر آن بیاید و احتمالا باز هم خواهد آمد. لامپ وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به روشنایی تبدیل می کند، قطعات مختلفی دارد مانند حباب و مدارهای راه اندازی مانند خازن، فلزات و ذغال که به شکل خاصی کنار هم قرار می گیرند و نور می سازند.

ادیسون و ظهور واقعی لامپ

شاید قبل از رسیدن به ادیسون باید از هنری وودوارد نام برد که به کمک همکارش متیو اوانز توانست برای نخستین بار در سایز های مختلف لامپ بسازد، اما او به زودی به خاطر ناکامی های مختلف ناامید شد و ایده ی خود را به ادیسون فروخت و همه چیز به نام ادیسون تمام شد.

تاریخچه تولید لامپ رشته ای

لامپ رشته ای

البته ادیسون برای رسیدن به موفقیت تحقیقات بسیار جدی و آزمایش های گوناگون را شروع کرد، او روحیه ی بسیار خوبی داشت و می گفت در طی این سال ها شکست نخورده فقط ده هزار راه پیدا کرده که به موفقیت نمی رسند. ادیسون توانست لامپی با عمر حدود 1200 ساعت و با روشنایی مطلوب بسازد و نهایتا کارخانه ی تولید لامپ های رشته ای اش را در سال 1880 افتتاح کرد.

تاریخچه تولید و اختراع لامپ

لامپ ها راه دور و درازی را طی کرده اند. اختراع اولین وسیله ای که بتواند نور تولید کند شاید به حدود دو قرن پیش برگردد؛ به سال 1802 که همفری دیوی شیمیدان بریتانیایی باعث اختراع آن بود.

او با اتصال دو سیم فلزی و یک تکه ذغال به باطری شاهد اتفاق عجیبی به نام نور بود. بعد از این اتفاق و تولید اولین لامپ ها به نام لامپ قوسی اتفاق خاصی نیفتاد؛ زیرا این اختراع عملا کارایی نداشت و تنها یک محصول آزمایشگاهی بود. حرارت بسیار بالا باعث کم شدن پایداری لامپ ها می شد و البته نور کافی هم نداشت، علاوه بر این ها قابلیت نصب در خانه ها را نداشته اند. اما امروزه با خرید لامپ اس ام دی، ال ای دی و… می توان در هر مکانی از آنها استفاده کرد.

اما بشر که دست بردار پیشرفت نبود در طول تمام سال های بعد به تلاش خود ادامه داد، روش های مختلفی برای تولید نور مصنوعی به کار گرفته شد؛ از فلزهای مختلف گرفته تا مواد شیمیایی مختلف برای ایجاد نور استفاده شد اما هیچ یک نتیجه بخش نبود.

لامپ قوس کربنی

لامپ های قوس کربنی با اینکه دیگر از رده خارج شده اند اما اهمیت زیادی در سیر تحول و تولید لامپ دارند. درواقع برای روشن شدن آن ها از یونشی که میان دو الکترود به وجود می آورند و البته تولید قوس الکتریکی استفاده می کنند.

مزایا و معایب لامپ قوس کربنی

  • لامپ های قوس کربنی در توان بسیار بالا کار می کنند و در زمان تولید بازدهی بیشتری البته نسبت به لامپ های قبل از خود داشتند.
  • طول عمر کمی دارند و مدام باید مراقب میله های آن ها بود.
  • منبع نور نقطه ای بودن سبب شده که برای استفاده در پروژکتور و نمایش فیلم در زمان اختراعشان مفید باشند

خرید لامپ ال ای دی

در لامپ ال ای دی از دیود های نورافشانی که کنار هم قرار گرفته اند برای روشنایی استفاده می شود، روشنایی آن ها مانند روشنایی طبیعی روز است و طول عمر بالایی دارند. لامپ ال ای دی برای کار کردن از خطوط برق اصلی به مدار درایور الکترونیکی نیاز دارند.

این لامپ ها به نسبت لامپ های رشته ای و فلورسنت کارآمدتر اند. این لامپ ها به سرعت گرم و روشن می شوند.  خاموش و روشن کردن  های مکرر طول نیز عمر  مفید لامپ را کاهش نمی دهند.

خرید لامپ فیلامنتی

لامپ های فیلامنتی یا ادیسونی که به تازگی مورد توجه قرار گرفته اند بیشتر در نورپردازی فضا ها استفاده می شوند و برای طراحی داخلی مناسب اند، زیبایی آن ها خیره کننده است و درواقع از دسته ی لامپ های ال ای دی هستند اما مصرف برق کمتری دارند.

خرید  لامپ فیلامنتی

لامپ ال ای دی لامپ فیلامنتی

این لامپ ها شامل لامپ تنگستنی هم می شوند که باز برای نورپردازی و جلوه های زیبا استفاده می شوند، درواقع لامپ ها فیلامنتی با تمام انواع و شکل های مختلفشان بیشتر کاربرد فانتزی دارند. با مراجعه به سایت کالای برق حصاری می توانید اقدام به خرید انواع لامپ فیلامنتی کنید.

لامپ تخلیه گازی

اساس کار در لامپ های تخلیه الکتریکی شبیه قوس کربنی است اما تفاوت هایی وجود دارد، در این نوع دو الکترود فلزی با گازی از هم جدا می شوند که این گاز می تواند نئون، آرگون، زنون، سدیوم، متال هالید و جیوه باشد که توسط شیشه یا سیلیکا پوشش داده شده است.

لامپ گازی متال هالید

اگر گاز استفاده شده در لامپ تخلیه الکتریکی، متال هالید باشد مقدار زیادی نور تولید می شود که بسیار کارآمد است. این لامپ ها بیشتر در سالن ها، چرغ های راهنما و سیستم های روشنایی در فضای باز برای اهداف تجاری استفاده می شوند.

خرید لامپ متال هالید

لامپ متال هالید

لامپ تخلیه الکتریکی نئون

اگر گاز استفاده شده در لامپ تخلیه الکتریکی نئون باشد نوع دیگری از لامپ های پر فروش به وجود می آید که بیشتر در تابلو ها و علائم استفاده می شوند. به علت مصرف بسیار و البته آشنایی زیاد با این دو نوع از لامپ های تخلیه ی الکتریکی هر کدام ارزش عنوانی جدا را دارند.

لامپ مغناطیسی

لامپ های مغناطیسی که به آن ها سانفار هم می گویند نسل جدیدی هستند که به فوق کم مصرف بودن مشهور شده اند و تقریبا می توان گفت تمام مدل های قبل را کنار زده اند و با کمترین مصرف انرژی و بیشترین بازدهی توانایی بشر را به رخ آفتاب می کشند.

مزایای لامپ های مغناطیسی

  1. کمترین اتلاف انرژی را دارند و نور یکنواختی بدون سوسو زدن دارند.
  2. میزان حرارتشان کمتر است.
  3. برای محیط زیست مناسب اند و خطری ندارند.
  4. عمر طولانی و بازدهی مناسبی دارند، کمترین افت شار نوری را دارند و قابلیتشان در روشن شدن سریع قابل ملاحظه است.

دسته بندی انواع لامپ

بعد از جدی شدن مسئله ی لامپ برای عموم مردم، در طول سال های بعد از ادیسون افراد مختلف انواع مختلفی از لامپ ها را تولید کردند؛ که می خواهیم به طور مفصل آن ها را شرح دهیم.

مدل های مختلف لامپ

لامپ های ال ای دی و رشته ای

لامپ ال ای دی LED

لامپ ال ای دی یکی از جدیدترین انواع روشنایی است؛ که از مجموعه چند دیود نوری ساخته می شود. مجموعه دیود ها به منظور به دست آوردن شدت نور و رنگ مورد نیاز در کنار هم قرار داده شده و یک نور یکنواخت و ملایم را به وجود می آورند. ویژگی های منحصر به فرد لامپ LED موجب شده تا این محصول جایگزین سایر منابع روشنایی گردند. چرا که این لامپ ها با مصرف کم انرژی بازدهی بالایی دارند.

لامپ های ال ای دی در مدل های مختلفی تولید می شوند. همین تنوع باعث شده تا این لامپ ها جایگزین لامپ های معمولی و یا حتی لامپ کم مصرف شوند. لامپ ال ای دی افزون بر قدرت نوردهی بالایی که دارد، در مصرف انرژی صرفه جویی کرده و موجب کاهش هزینه ها می شود.

امروزه لامپ ال ای دی به خاطر مصرف پایین برق می تواند گزینه مناسبی جهت تعویض با لامپ های قدیمی باشند. لامپ ها ل دی ای با سرپیچ معمولی، شمعی و فیلامنتی تولید شده که ویژگی ها زیر را دارا می باشد.

لامپ های رشته ای یا التهابی

لامپ های رشته ای که نام های دیگری مانند لامپ التهابی یا لامپ حبابی نیز شناخته می شوند. برای همه ی ما شناخته شده هستند، از قدیمی ترین نوع لامپ ها هستند و در مکان های مختلف استفاده می شوند.
این نوع از لامپ ها با رشته ی تنگستن پیچیده شده اند که جریان الکتریکی از آن رد می شود و آن را داغ می کند، البته به این رشته نباید اکسیژن برسد و به همین دلیل از حبابی شیشه ای استفاده می شود که مانع اکسیده شدن و در نتیجه سوختن لامپ شود.

 لامپ های مایکروویو یا موج

لامپ های مایکروویو همان طور که از اسمشان پیداست به جای جریان برق از انرژی مایکروویو استفاده می کنند، در تمامی انواع مختلف لامپ های مایکروویو بر هم کنش یک اشعه با یک میدان مغناطیسی در داخل روکش خلا شیشه ای یا فلزی وجود دارد.
امواج مایکروویو اطلاعات وسیعی ارسال می کنند زیرا فرکانس آن ها بسیار بالاست، این امواج امروزه نقش مهمی در زندگی بشر دارند علاوه بر سیستم های راداری که بخش عمده ای از آن ها را در بر گرفته در ارتباطات، دریانوردی، هواشناسی، ماهواره ها، نجوم، تشخیص های پزشکی و بسیاری از چیزهای دیگر هم استفاده می شوند.

لامپ هالوژن

اولین لامپ های هالوژن در سال 1959 توسط شرکت جنرال الکتریک تولید شدند، قبل از این تاریخ تلاش های ناموفقی جهت تولید لامپ هالوژن صورت گرفته بود که علت اصلی عدم موفقیت آن ها سیاه شدن حباب لامپ بود که المر فردریش و امت وایلی با استفاده از کمی ید این مشکل را برطرف کردند.
لامپ هالوژن درواقع نوع پیشرفته تری از لامپ رشته ای است که در حباب آن علاوه بر گاز بی اثر از گاز هالوژن نیز استفاده شده و عمرش چند برابر عمر لامپ رشته ای است. امروزه به اصطلاح به لامپ های توکار و سقفی لامپ هالوژنی گفته می شود و انواع مختلفی از آن ها در بازار وجود دارد.

لامپ های کم مصرف

لامپ های کم مصرف که درواقع همان لامپ های فلورسنت فشرده (cfl) هستند مصرف برق پایینی دارند و صرفه ی اقتصادی بیشتری دارند. اغلب به شکل پیچی و اشکی وارد بازار می شوند و همگی می توانند به سرپیچ های معمولی وصل شوند.

قیمت خرید لامپ فلورسنت

لامپ های فلورسنت که درواقع همان لامپ های مهتابی آشنا هستند توسط نیکلای تسلا اختراع شدند، از نظر طول عمر و مصرف انرژی بهتر عمل می کنند و در نتیجه جایگیزن های مناسبی برای لامپ های رشته ای بودند، هرچند به خاطر جیوه ی موجود در آن ها به زیان محیط زیست تمام می شوند و قیمت بیشتری هم دارند.

خریئد لامپ فلورسنت ارزان

خرید اینترنتی لامپ فلورسنت

یکی از اجزای مهم لامپ های فلورسنت به نام بالاست یک قطعه ی الکتریکی است که نیروی الکتریکی را به لامپ وارد می کند. با مراجعه به سایت کالای برق حصاری می توانید اقدام به خرید انواع لامپ کنید.

قیمت لامپ LED

قیمت خرید لامپ ال ای دی نسبتا گرانتر از لامپ های کم مصرف می باشد. به این خاطر که لامپ LED تکنولوژی ساخت، استاندارد و روشنایی چند برابر و در عین حال مصرف بسیار کم انرژی دارد. افزون بر کیفیت، شدت روشنایی و درجه کیفیت، برند تولید کننده لامپ بر قیمت آن اثر می گذارد.

انواع لامپ های مایکروویو

لامپ های مایکروویو انواع مختلفی دارند که از جهت پهنای باند یا کاربرد و راندمان تفاوت هایی دارند و هر کدام در موارد مختلفی به کار می روند.

لامپ مگنترون

لامپ مگنترون اولین لامپ مایکروویو است که می تواند خروجی بسیار بالایی داشته باشد، راندمان هشتاد درصدی دارد و به عنوان نوسان ساز در سیستم های مایکروویو و فرستنده رادارهایی که قابلیت جنگ الکترونیک کمی دارند استفاده می شود.

خرید لامپ مگنترون

لامپ مگنترون مایکروویو

عیب بزرگ لامپ های مگنترون این است که نویز زیادی تولید می کنند. امروزه لامپ های مگنترون بیشتر در پخت و پز با مایکروویو استفاده می شوند.

لامپ کلایسترون

لامپ کلایسترون برای سطوح AM و FM نویز بسیار پایینی دارند، پهنای باند آن ها کم است و امکان کار با موج های پیچیده تر از رشته پالس های معمولی را فراهم می کنند. از لامپ های کلایسترون به عنوان نوسان ساز و یا تقویت کننده سیگنال های باند UHF به منظور کاربرد در ایستگاه های ارتباطی مایکروویو و یا فرستنده و گیرنده رادار استفاده می شود.

لامپ TWT

لامپ TWT بالاترین پهنای باند را دارد که از 30 تا 120 درصد متغیر است، راندمان تقریبا پایینی دارند و توان چند صد واتی آن ها به شکل اسمی است زیرا تا چند کیلو وات می توان آن را افزایش داد که البته این باعث کاهش پهنای باند می شود.

با استفاده از این لامپ ها می توان فاصله ی دقیق را اندازه گیری کرد، تداخل های مختلف را حذف کرد و از سیگنال های گمراه کننده ی رادار در امان ماند. امروزه از لامپ های TWT بیشتر از سایر لامپ های مایکروویو استفاده می شود و اکثر سیستم های مختلف را در بر گرفته است.

مزایا و معایب لامپ های مایکروویو

  • لامپ های مایکروویو قابلیت روشن و خاموش شدن فوری را دارند.
  • لامپ های مایکروویو بدون سیم هستند بنابراین می توانند در شرایط سخت تر نسبت به لامپ های رشته ای عمر طولانی تری داشته باشند.
  • بدن انسان امواج مایکروویو را جذب می کند و به همین دلیل قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم این امواج باعث سوختگی های عمیق بافتی و آب مروارید می شود.
  • لامپ های مایکروویو می توانند خروجی هایی در حد چند صد کیلو وات داشته باشند.
معایب لامپ های مایکروویو

لامپ مایکروویو

معایب و مضرات لامپ فلورسنت

به دلیل مواد شیمیایی مضر ممکن است برای انسان خطرناک باشند و در صورت شکستن قطعا آسیب هایی به همراه دارند و حتی اگر نشکنند در هر صورت وارد محیط زیست می شوند و این اتفاق خوبی نیست.
در رنگ های متنوعی تولید می شوند و بعضی از انواع مختلف آن ها در محیط سرد به سختی روشن می شوند. طول عمر زیاد و بازدهی نسبتا خوبی دارند اما قیمت بیشتری هم دارند.

دسته بندی انواع نور لامپ ها

لامپ های امروزی در مدل ها و اندازه های مختلفی تولید می شوند اما آنچه که به عنوان مصرف کننده برای ما اهمیت دارد نوع نوری است که لامپ تولید می کند.

  • نور طبیعی لامپ

    این نور که طبیعی است رنگ زرد ملایمی دارد و برای فضای خانه بسیار مناسب است، نور آن آرامش بخش است و دمای رنگ آن تقریبا k2700 تاk 3000 می باشد.

  • نور صدفی لامپ

    نور صدفی تقریبا با k 4000 دمای رنگ، کمی سفیدتر از لامپ های طبیعی و آفتابی است، برای فضای سرویس بهداشتی و حمام، محیط های آزاد و بدون سقف و پارکنیگ ها بسیار مناسب است.

  • نور مهتابی لامپ

    هرچه دمای رنگ بیشتر باشد نور منتشر شده خنک تر و روشن تر است و اگر کمتر باشد نشان دهنده ی نورهای گرم مانند زرد و قرمز است، دمای رنگ را با واحد کلوین می سنجند و درواقع از دمای جسم سیاهی که که تولید کننده ی نور است استفاده می کنند.

    رنگ نور لامپ

    نورهای مختلف لامپ 

دمای رنگ لامپ ها

توصیف فیزیکی نمود رنگ لامپ

برای مناسب بودن تمام رنگ های موجود در وسایل زندگی ما نور تعیین کننده است، برای مثال اگر نوری که به جسم می تابد در طیف نوری خود رنگ آبی را نداشته باشد ما در دیدن چیزهای آبی رنگ دچار مشکل می شویم.

بازده رنگ لامپ

شاخص بازده رنگ عددی است که نشان می دهد رنگ اشیا زیر نور یک لامپ چقدر به استاندارد نزدیک است، استانداردی که بر اساس رنگ اشیا زیر نور آفتاب تعریف می شود.

بهره ی نوری لامپ

بهره ی نوری عددی است که به ما می گوید کارایی و بهره وری لامپ چقدر است، هر قدر عدد بزرگ تری باشد نور بیشتر و مصرف انرژی کمتر است، درواقع هر قدر بهره ی نوری لامپی بیشتر باشد آن لامپ بهتر است.

شار نوری یا لومن لامپ

یکی از عوامل بسیار مهم در طول عمر لامپ حفظ شار نوری آن است، شار نوری یک لامپ در هر زمانی از طول مصرفش نسبت به شار نوری اولیه اش اندازه گیری می شود. البته کاهش شار نوری اجتناب ناپذیر است و به هرحال عمر لامپ تمام می شود اما بشر سعی دارد که این اتفاق دیرتر و دیرتر بیفتد.

شدت روشنایی نور لامپ

برای محاسبه ی شدت روشنایی در انواع مختلف لامپ مقدار شار نوری که به واحد سطح می رسد را اندازه می گیرند. تفاوت شدت روشنایی با شار نوری در این است که شار نوری میزان نوری است که از لامپ خارج می شود و شدت روشنایی میزان نوری است که بعد از منتشر شدن از لامپ و بازتاب های مختلف به سطح می رسد، در واقع در شار نوری به لامپ نگاه می کنیم و در شدت روشنایی به سطح اشیا.

زاویه ی تابش نور لامپ

اکثر لامپ های شناخته شده برای ما نورشان در تمام جهات می تابد اما در لامپ های ال ای دی به دلیل تکنولوژی ساختشان می توان نور را هدایت کرد و امکان تولید لامپ های جهت دار و متمرکز را هم میسر کرده اند.

اهمیت زاویه تابش نور

مشخص کردن زاویه تابش نور لامپ

به طور کلی زاویه ی تابش در لامپ های ال ای دی زاویه ی بین دو خط فرضی است که در صفحه عبوری از محور پرتو نور در نظر گرفته می شود و این خطوط از نقاطی می گذرند که شدت نور در آن ها پنجاه درصد شدت نور در محور پرتو است.

اگر بخواهیم ساده تر بگوییم دو لامپ با شار نوری یکسان اگر زاویه های تابش متفاوتی داشته باشند نوری که از لامپی با زاویه ی تابش کمتر می تابد درخشان تر دیده می شود.

درجه حفاظت یا آی پی لامپ

درجه ی حفاظت آی پی عددی دو رقمی است که در واقع یک نوع استاندارد بین المللی به حساب می آید که عدد اول سمت چپ آن نشان دهنده ی درجه ی حفاظت در برابر ورود اجسام خارجی و گرد و غبار است و عدد دوم نشان دهنده ی میزان حفاظت دربرابر نفوذ آب و رطوبت

رتبه انرژی درج شده روی برچسب لامپ

برچسب های مصرف انرژی که امروزه برای همه ی ما آشنا هستند فقط برای وسایل الکتریکی بزرگ نیستند. بلکه هنگام خرید باید به برچسب روی لامپ ها هم توجه کرد و قطعا هرچه میزان مصرف انرژی کمتر باشد انتخاب ما مقرون به صرفه تر خواهد بود.

طول عمر مفید انواع لامپ

مقدار طول عمر انواع لامپ بر اساس استاندارد ملی و برچسب انرژی مشخص می شود. برای هر نوع لامپ مقدار تقریبی مشخصی در نظر گرفته می شود، مثلا برای لامپ های رشته ای معمولی 1000 تا 1200 ساعت یا برای لامپ های کم مصرف 8000 تا 9000 ساعت.

عوارض آلودگی نوری لامپ

شاید آلودگی صوتی زیاد به گوشمان خورده باشد و در زندگی روزمره هم هر روز با آن مواجه شویم، اما آلودگی نوری چیست؟ شما وقتی صداهای اطرافتان زیاد می شود به سادگی تشخیص می دهید و سعی در کاهش آن ها دارید اما درمورد نور چطور؟ عکس هایی که از کره ی زمین در شب وجود دارند را دیده اید؟ حتما دیده اید و شاید فکر کرده اید چقدر هم زیباست.

آلودگی نوری چیست؟

آلودگی نوری یا آلودگی زیبا

آلودگی نوری که باعث کم فروغ شدن ستارگان برای ما می شود به اکوسیستم های مختلف آسیب می زند، پرندگانی که مسیرشان را با ستارگان پیدا می کنند به آسانی گم می شوند و مهاجرت های ناتمام آن ها به ضرر زمین تمام می شود.

داستان لامپ های ال ای دی و جایزه نوبل

ممکن است برایتان جالب باشد بدانید که بین لامپ ال ای دی و جایزه نوبل رابطه ای وجود دارد. دیود های نوری یا همان ال ای دی ها که می توانند با بهره وری زیاد نور را از ماده ای در حالت جامد ساطع کنند، قبل از سال 1990 تنها در دو رنگ قرمز و سبز وجود داشتند. به عنوان مثال دستگاه های الکترونیکی بسیاری برای لامپ های هشداردهنده یا نمایش روشن و خاموش، از لامپ ال ای دی استفاده می کردند. همین طور چراغ قرمز های موجود در چهارراه ها از لامپ ال ای دی ساخته شده اند. توجه کنید رنگ های سبز و قرمز برای تولید رنگ زرد کافی هستند.

مشکل اینجاست که برای تولید نور سفید، و در نتیجه استفاده خانگی و صنعتی از نور ال ای دی، باید رنگ اصلی سوم، یعنی آبی هم وجود داشته باشد. مصرف پایین انرژی توسط دیود های نوری و کم ضرر بودن آن ها برای محیط زیست، همواره اختراع لامپ سفید ال ای دی را جزو اهداف دانشمندان قرار داده بود. سال 1990 بود که سه دانشمند ژاپنی به نام های ایسامو آکاساکی، هیروشی آمانو و شوجی ناکامورا توانستند لامپ ال ای دی آبی رنگ را اختراع کنند. این اختراع بعضاً هم رده با ساخت ترانزیستور قرار می گیرد، از نظر تاثیر شگفتی که بر زندگی انسان ها گذاشتند.

اما چرا این رنگ و این لامپ بسیار با ارزش هستند؟ انرژی و انرژی و صرفه اقتصادی! لامپ های قدیمی که بر مبنای بالا بردن دمای فلزات یا گاز ها کار می کنند، مقدار زیادی پرتی انرژی دارند. پیش از ورود لامپ های ال ای دی به صنایع و بازار خانگی، تخمین زده می شود که 20 کل مصرف برق مربوط به لوازم روشنایی بوده است. این مصرف هم بسیار بد انجام می شده. لامپ های ال ای دی مصرف برق را از مرتبه یک پنجم کاهش می دهند. این کاهش در مصرف برق مستقیماً فواید اقتصادی دارد.

جدا از آن دیود های نوری اجزای بسیار با دوامی هستند، نسبت به لامپ های حبابی قبل از خودشان. این دوام علاوه بر کمک به محیط زیست دوباره منفعت اقتصادی را برای مصرف کنندگان به ارمغان می آورد.

اما ربط لامپ ال ای دی به جایزه نوبل در چیست؟ خوشبختانه کمیته نوبل به درستی ارزش کار این سه دانشمند ژاپنی را درک کرد. جدا از ثمرات زیاد لامپ های ال ای دی برای جامعه انسان ها، روش علمی این سه دانشمند برای رسیدن به دیود های آبی هم بسیار در حوزه علم فیزیک درخشان بود. همه این ها باعث شد جایزه نوبل فیزیک سال 2019 به صورت مشترک به سه دانشمند ژاپنی، آکاساکی، آمانو و ناکامورا برسد. به عبارت دیگر هر لامپ ال ای دی سفید رنگ که روزانه مورد استفاده ما قرار می گیرد، تلاشی به ارزش جایزه نوبل فیزیک را پشت سر خودش دارد.

نکات مهم در هنگام خرید لامپ

اگر قصد خرید لامپ برای خانه، محل کار، انباری و…. را دارید بهتر است قبل از هر چیز تعیین کنید که می خواهید آن محیط چه نوع نوری داشته باشد. چراکه بهتر است به عنوان مثال برای اتاق های خواب از لامپ هایی با نور نسبتا کم استفاده کنید تا چشمانتان در زمان های استراحت اذیت نشود. و یا اگر می خواهید نسبت به نورپردازی محل کار خود اقدام کنید بهتر است، لامپی را انتخاب کنید که در مدت زمان های طولانی موجب اذیت شما نشود. و یا برای نورپردازی ویترین های مغازه و… بهتر است از لامپ هایی بهره مند شوید که نور بسیار زیادی داشته باشد تا مشتری محصول شما را به بهترین نحو ممکن مشاهده کرده و به سمت خرید از محصولات شما سوق پیدا کند.

سوالات متداول درباره خرید لامپ

  1. مزایای لامپ های ال ای دی چیست؟
    مهم ترین مزیت این لامپ ها طول عمر بالایی دارند و از دیگر مزایای آنها می توان به بازدهی نوری بالا، افت پیدا نکردن نور با گذشت زمان اشاره داشت.
  2. لامپ هالوژن چه تفاوتی با لامپ رشته ای دارد؟
    در لامپ های رشته ای از گاز بی اثر استفاده می شود اما در لامپ های هالوژن علاوه بر گاز بی اثر از گاز هالوژن هم استفاده شده که عمر این لامپ را چند برابر می کند.
  3. معایب لامپ های فلورسنت چیست؟
    این لامپ دارای مواد شیمیایی هستند و در صورت شکستن خطرناک می باشند. همچنین این لامپ ها در دمای پایین به سختی روشن می شوند.
  4. لامپ مغناطیسی چیست؟
    این لامپ ها به لامپ های فوق کم مصرف مشهور هستند و با مصرف انرژی پایین نور بالایی تولید می کنند.
  5. طول عمر لامپ های رشته ای چقدر است؟
    این لامپ ها طول عمری بین 1000 تا 1200 ساعت دارند.

نام محصول

ویژگی ها

قیمت

عکس

لامپ ال ای دی 20 وات استوانه ای خورشید

گارانتی:18 ماه

طول عمر: 25000 ساعت

روشنایی:1800 لومن

64.500 تومان

لامپ ال ای دی 30 وات استوانه ای خورشید

گارانتی:18 ماه

طول عمر:25000 ساعت

روشنایی:2700 لومن

102.000 تومان

لامپ ال ای دی 40 وات استوانه ای خورشید

گارانتی:18 ماه

طول عمر:25000 ساعت

روشنایی: 3600 لومن

140.000 تومان

لامپ ال ای دی 15 وات مهتابی خورشید

گارانتی:18 ماه

طول عمر:25000 ساعت

روشنایی:1350 لومن

37.500 تومان

لامپ کم مصرف 12 وات خورشید

طول عمر:8000 ساعت

روشنایی:720 لومن

11.200 تومان

لامپ کم مصرف 18 وات خورشید

طول عمر:8000 ساعت

روشنایی: 1080 لومن

21.000 تومان

لامپ کم مصرف 60 وات خورشید

طول عمر: 8000 ساعت

روشنایی: 3600 لومن

43.500 تومان

لامپ ال ای دی فیلامینتی 4 وات هالی استار

طول عمر:14000 ساعت

روشنایی:420 لومن

22.500 تومان

لامپ 9 وات حبابی پایه پارس شهاب

گارانتی:12 ماه

طول عمر:25000 ساعت

روشنایی:800 لومن

28.000 تومان

لامپ 12 وات حبابی پایه E27 پارس شهاب

گارانتی:12 ماه

طول عمر:25000 ساعت

روشنایی:1100 لومن

36.000 تومان

لامپ حبابی 12 وات محک

طول عمر:15000 ساعت

روشنایی 1100 لومن

23.000 تومان

TOP